Hem / Tjänster/ Utemiljö

Utemiljö

Vi bygger din utemiljö längst hela västra Skåne — från Falsterbo till Båstad.

Båstad, Helsingborg, Landskrona eller Lund. Malmö, Lomma eller Bjärred. Vi utgår från flera orter så att vi snabbt är på plats och kan börja bygga din utemiljö — smidigt, lokalt och kostnadseffektivt. 

När det kommer till utemiljöer är det verkligen bara fantasin som sätter gränser. Genom åren har vi utfört arbeten från enskilda pergolas till stora omfattande utemiljöer med pool, poolhus och en hel trädgårdsvärld för familjer att spendera ljumna dagar i.

Vi hjälper dig att skapa fantastiska utemiljöer med plats för umgänge, avkoppling och aktiviteter i trädgården. Oavsett om du är ute efter en enkel pergola eller ett omfattande helhetsgrepp för din trädgård  Rama in poolen med ett stilfullt och funktionellt trädäck eller skaffa en anslutande trägång som skapar ett inbjudande intryck.

En annan populär åtgärd är att bygga en pergola, antingen fristående i trädgården eller intill huset. Pergolan är som gjord för klätterväxter och ger en ombonad och mysig uteplats, samtidigt som den skyddar mot väder och vind. Skärmar och vindskydd erbjuder också smarta lösningar för dig som vill ha en uteplats i lä utan insyn. Matlagningstrenden får även genomslag i utemiljön då allt fler väljer att bygga ett utekök för sommarens bjudningar och grillkvällar. Oavsett vad du ser framför dig kan vi hjälpa dig förverkliga det.

Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Tidigare projekt

Andra Tjänster