Hem / Tjänster/ Tak

Tak

Vi utför takbyte längst hela västra Skåne — från Falsterbo till Båstad.

Båstad, Helsingborg, Landskrona eller Lund. Malmö, Lomma eller Bjärred. Vi utgår från flera orter så att vi snabbt är på plats och kan börja lägga om ditt tak — smidigt, lokalt och kostnadseffektivt. 

Takbyten görs både av funktionsmässiga och estetiska skäl, eller en kombination av dem två. Det är en stor investering som ger huset ett lyft och sannolikt ökar dess värde. Det bästa är förstås att renovera eller byta taket innan läckage uppstår, för att undvika extra kostnader till följd av invändiga skador. Ibland krävs bygglov för takbyte, till exempel om du ändrar takkonstruktionen eller byter material. Kolla med kommunen för säkerhets skull.

Vi utför renovering och byte av tak i de flesta material såsom papp, skiffer, lertegel, betongpannor, plåt och shingel. Vilket material som passar bäst styrs av husets stil, takets lutning och din personliga smak såklart.

Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Tidigare projekt

Andra Tjänster