Hem / Tjänster/ Kök

Kök

Vi utför köksrenoveringar längst hela västra Skåne — från Falsterbo till Båstad.

Båstad, Helsingborg, Landskrona eller Lund. Malmö, Lomma eller Bjärred. Vi utgår från flera orter så att vi snabbt är på plats och kan börja bygga — smidigt, lokalt och kostnadseffektivt. 

 

Köket brukar kallas för hemmets hjärta. Det är inte så konstigt då det ofta är kring måltiderna som familj och vänner samlas och umgås. Valet av nytt kök är således ett stort beslut. Oavsett om du bor trångt eller rymligt finns det snygga och smarta kökslösningar i olika stilar. Vi hjälper till att skapa ditt drömkök, från ax till limpa.

Matlagningen blir mycket roligare i ett kök anpassat efter dina behov och önskemål. På det här området samarbetar vi med Kvik vars kök präglas av dansk design till attraktiva priser. Det spelar ingen roll ifall du planerar för en totalrenovering eller funderar på att byta ut dina befintliga skåp, luckor eller något litet snickeriarbete som tycker ni skulle vara snyggt. Vi på Byggsäkert finns just här för att se till att din dröm går i uppfyllelse. Alla våra snickare har gedigen erfarenhet från tidigare köksrenoveringar och är experter som gladeligen delar med sig av sin expertis.

Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Tidigare projekt

Andra Tjänster