Hem / Tjänster/ Snickeriarbeten

Snickeriarbeten

Vi utför snickeriarbeten längst hela västra Skåne – från Falsterbo till Båstad.

Båstad, Helsingborg, Landskrona eller Lund. Malmö, Lomma eller Bjärred. Vi utgår från flera orter så att vi snabbt är på plats och kan börja snickra — smidigt, lokalt och kostnadseffektivt. 

Stort eller litet, nybyggnation eller renovering – oavsett snickeriprojekt utför vi det tryggt och professionellt. Behöver du hjälp med att sätta upp spegelskåpet i badrummet eller takpannan som trillat ner? Eller kanske äntligen få upp den där duschdörren? Eller ska du göra vinden boningsbar?  Då är vi rätt byggfirma för dig. Inget arbete är nämligen för litet, eller för stort, för oss. För oss spelar bara en sak roll – nöjda kunder och ett bra slutresultat.

Bara ett samtal bort
Vi värnar om våra kunder och jobbar ständigt med att vara så lättillgängliga som möjligt. Det innebär att du alltid kan ringa eller skicka iväg ett mail till oss!

Vill du skicka ett mail till oss kan du fylla i formuläret där under, så återkopplar vi så fort vi kan.

Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Andra Tjänster