Privat

Resan från hus till hem

Att skapa hem av hus. Det är vårt syfte. För det är först när ditt hus är anpassat efter dig och dina behov, det på riktigt kan bli ditt hem. Och med åren förändras du. Dina preferenser, behov och önskningar likaså. Om ditt hem inte följer efter, riskerar det att bli bara ett hus. Ibland är det små åtgärder som krävs. Ibland större. Men oavsett storlek är det viktigt att det blir rätt — hela vägen.

För det är inte bara slutresultatet som ska leva upp till förväntningarna. Det är även vägen dit. En trygg, säker och pålitlig process är grundbulten i varje renoveringsprojekt — oavsett storlek. Därför arbetar vi alltid med en dedikerad projektledare — från vision till verklighet — som tillsammans med branschens främsta leverantörer,  säkerställer att varje detalj lever upp till dina krav och förväntningar.

Så har vi arbetat i 15 år. Längst vägen har vi hjälpt 100-tals nöjda kunder längst Skånes västkust att skapa sina drömboende. Tillsammans har vi inte bara renoverat, byggt nytt och förbättrat. Vi har gjort något mycket större. Vi hjälpt dem på resan. Resan från hus till hem.

Våra tjänster

Vi hjälper dig med alla husprojekt — fasad, tak, interiör och trädgård — oavsett storlek.
Här nedan hittar du ett utbud av våra vanligast utförda tjänster.

Vill du förverkliga något annat i ditt hem, tveka inte att kontakta oss. Vad projektet än gäller så är vi inte nöjda förrän du är nöjd!

Kök

Köket är hemmets hjärta och tillsammans med våra montörer och hantverkare kan vi förverkliga era köksdrömmar – stora som små.

alt

Badrum

Är det dags att renovera badrummet? Då är det bäst att du använder dig av professionella hantverkare med rätt certifikat. Vi ser till att det blir ett problemfritt projekt.

alt

Tillbyggnad

En smart lösning för dig som vill ha mer utrymme, men som inte vill flytta. Vi har lång erfarenhet av tillbyggnader och kan hjälpa dig förverkliga dina visioner – oavsett storlek.

alt

Tak

Att ha tak över huvudet är minst sagt viktigt. När ni investerar i ett takbyte ser vi till att ni får rätt tak som håller länge – både visuellt och funktionellt.

alt

Golv

Golvet är husets största yta och kan påverka ett rum mer än vad man tror. Vi utför både golvläggning samt slipning av befintliga golv.

alt

Utemiljö

Skapa en oas i din egen trädgård. En plats för umgänge, avkoppling och aktiviteter. Vi hjälper dig förverkliga dina gröna visioner.

alt

Uterum

Sudda ut gränsen mellan vad som är ute och inne, och njut av årets alla årstider och egenskaper i ett härligt uterum. Vi utgår alltid efter dina behov och önskemål – tillsammans med oss har du snart ett nytt favoritrum.

alt

Snickeriarbeten

Att snickra är en konst och vi behärskar den. Låt oss hjälpa dig med mindre servicearbeten på hemmaplan som du känner att du inte har tid eller ork för

alt

Fönster & Dörrbyte

Fönster och dörrar är viktiga delar av husets klimatskal. Vi har lång erfarenhet och kompetens, så att du kan känna dig trygg när du väljer oss.

alt

Kontakt formulär

Privat

Privat Description

This field is for validation purposes and should be left unchanged.