Hem / Tjänster/ Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar längst hela västra Skåne — från Falsterbo till Båstad.

Båstad, Helsingborg, Landskrona eller Lund. Malmö, Lomma eller Bjärred. Vi utgår från flera orter så att vi snabbt är på plats och kan börja bygga eller renovera ditt badrum — smidigt, lokalt och kostnadseffektivt. 

Går du i badrumstankar? Badrumsrenovering kan kännas som en lång och jobbig process för många. Men vi sköter arbetet på ett smidigt och snabbt sätt för att du ska slippa omständigheter och krångel under renoveringens gång.

Vilken badrumsstil är din favorit – retro, klassisk, modern, lantlig, orientalisk, romantisk eller lyxig? Vill du ha dusch, badkar eller både och? Hur tänker du kring materialval, inredning, förvaring och belysning? Det är helt enkelt mycket att ta ställning till, men det är också en del av tjusningen med en badrumsrenovering!

Vi tar ansvar för hela projektet, från projektering till leverans av ditt nya badrum.
Våra montörer följer givetvis Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) och efter utfört arbete får du ett kvalitetsdokument som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.
Vi samarbetar med  landets ledande företag och leverantörer inom kakel och klinker.

Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Tidigare projekt

Andra Tjänster